Haber

Uğur Bayraktutan: “28 Mayıs akşamı Türkiye Mustafa Kemal’in Türkiye’si olacak. En ufak bir karamsarlığa düşmeyelim”

UĞUR İSTANBULU

CHP’den yeniden Artvin Milletvekili seçilen Uğur Bayraktutan, “Hepimiz bu ülkede özgürlük ve umut umuyoruz. türkiye Biz yapacağız. Umut varsa başarı da vardır, kazanç da vardır. Bu, parlamenter demokrasi ile cumhuriyet, özgürlükler ve diğer seçenekler arasındaki bir kavşaktır. Yani siyah ile beyaz, doğru ile yanlış, kötü ile uygun arasında bir seçimdir. İnanıyoruz ki 28’i akşamı türkiyeMustafa Kemal türkiye“Bu konuda zerre kadar karamsar olmayalım” dedi.

CHP’den yeniden Artvin Milletvekili seçilen Uğur Bayraktutan, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Bayraktutan dedi ki:

“BU ÜLKEYİ ÖZGÜRLÜK VE UMUT TÜRKİYESİ YAPACAĞIZ”

“Bilindiği üzere 28 Mayıs Pazar günü ikinci tip Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak, büyük umut var önce onu anlatayım. Beklentimiz birinci cinste seçimin bitmesiydi ama tercih bir kere milletin kararı bizim başımızın üstünde bunu önce ben anlatmak isterim ama ilk seçimden sonra sahada anlatmak isterim ne kadar gezdik ve aldığımız bilgilere göre ve bire bir görüşmelerimizde inşallah yanılmayacağımızı ve 28’inde bu çalışmanın biteceğini görüyoruz. türkiye Biz yapacağız. Umut varsa başarı da vardır, kazanç da vardır. Bu, parlamenter demokrasi ile cumhuriyet arasında, özgürlükler ile başka bir seçim arasında bir kavşaktır. Yani siyah ile beyaz, doğru ile yanlış, kötü ile iyi arasında bir seçimdir. İnanıyoruz ki 28’i akşamı türkiyeMustafa Kemal türkiye Bu konuda zerre kadar karamsar olmayalım. Tüm vatandaşlarımızdan beklentimiz; ama vatandaşlığın en değerli görevi olan vatandaşlık görevi olan birlikteliğe sığınmadan gelip sandıklarda kullansınlar. Bundan korkmasınlar, bizim oyumuz nedir, kaybedilir mi diye bir şüpheleri olmasın. Evet, bu konuda birinci cinsle ilgili korkularımız vardı ama ikinci türden soru işaretlerini ortadan kaldıracak tedbirler aldık. Bakın Artvin’de bile sandık görevlilerimiz ve bina görevlilerimiz dışında hemen her sandığa beş gözlemci görevlendirdik. Bu ne demek, tüm halkımızı göreve çağırıyoruz. Sandık namus demektir, demokrasinin en önemli aracı sandıktır ve bu anlamda Pazar günü çıkacak sonuç Türkiye için bir dönüm noktasıdır.

“TÜRKİYE’Yİ DİPTEN ÇEKECEK İSİM KEMAL KILIÇDAROĞLU’DUR”

Buradan tüm hemşehrilerime tarihi bir seslenmek istiyorum o da şudur; Bakın Türkiye’de fiyat artışı ve enflasyon belli ve yaşadığımız durum da ortada. Bir beka sorunu var diyerek ortalığı karıştıranlara rağmen önümüzdeki dönemde Türkiye’yi bu bataklıktan çıkaracak bir siyasi anlayışa ihtiyaç vardır ve onun adı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. İnşallah 28’inin akşamı Türkiye’de 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Mustafa Kemal’in koltuğuna oturtarak bu kabustan çıkacağız. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızdan bir kez daha Mustafa Kemal’e ve onun unsurlarını ve inançlarını diri tutan, cumhuriyet devrimlerini özdeşleştiren bir siyaset anlayışına oy vermelerini ve buradan her şeyin çok güzel olacağını söylüyorum, karamsarlığa kapılmayın, geliyoruz diyorum. büyük bir umutla Türkiye yeni bir güne uyanacak ve o gün hep birlikte umut içinde, gelecek kaygısı taşımadan çocuklarımızın özgürce yaşayacağı bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Gelin hep birlikte el ele, güzel günlere diyorum, siz söz verin, ne dersek onu yapalım. Birlikte yeni bir Türkiye inşa etmek dileğiyle, tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.”

Kaynak: ANKA / Yerel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu